RIJEČ PREDSJEDNIKA

 

 

Poštovane kolegice i kolege,

 

Čast mi je i zadovoljstvo ali i velika obveza preuzeti vođenje naše HKIP u ovome mandatnom razdoblju. Kako ste i pročitali u mome programu rada, cilj je izgraditi unapređenu HKIP koja treba biti na usluzi svim svojim ponosnim članovima.

 

Ovim putem zahvaljujem svim članovima Skupštine na pruženome povjerenju. Istaknuo bih zahvalu svima kolegama koji su sudjelovali u pripremi ove e-Skupštine. Ovakav izvedbeni oblik provedbe svima nama je nov, što je rezultiralo dodatnim naporom koji je trebalo usmjeriti da se sve provede transparentno i jednostavno, u okolnostima koje su nas zatekle.

 

Ističem i zahvalu kolegici dr. sc. Ružici Škurli i kolegama Alenu Križiću, dr. sc. Igoru Rudan te Anti Genti Musi koji su procesu glasanja sudjelovali u brojanju glasova, čijim smo angažmanom dobili jasnu transparentnost rada.

 

Posebno se zahvaljujem dosadašnjem predsjedniku prof. dr. sc. Hrvoju Baričeviću, nadugogodišnjem uspješnomradu kojim je postavio dobre temelje našega razvoja.

 

Koristim priliku i da čestitam ostalim izabranim kolegama:zamjeniku predsjednika dr. sc. Borni Abramoviću, te članovima Nadzornog odbora dr. sc. Serđi Kosu (predsjednik), Draženu Brezaku, Branimiru Jerneiću, Antoniu Bolanči i dr. sc. Marku Periši.

 

Predstoji nam dinamično ali perspektivno razdoblje, u kome možemo napredovati na svim razinama, ali uz zajednički rad i sinergiju rada svih nas članova HKIP.

 

Prijedlozi i sugestije, ali svakako i afirmativne kritike, dobrodošle su od svih članova HKIP. Temeljem navedenoga, članovi i tijela HKIP moći će identificirati slabosti te definirati plan aktivnosti za unaprjeđenja. Svakako, očekujem kulturu dijaloga i argumenata na razini koja dolikuje HKIP.Prof. dr. sc. Dragan Peraković
dragan.perakovic@hkitpt.hr
ADRESA KOMORE

 

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA TEHNOLOGIJE PROMETA I TRANSPORTA

KUŠLANOVA BR 2., ZAGREB


 

PRIVREMENA ADRESA KOMORE

Vukelićeva 4, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska, soba 0.10.  

 

Zbog trenutne epidemiološke krize COVID-19, molimo Vas da nam se obratite na službeni email.

 

USTROJSTVO KOMORE

 

Preuzimanje HKIP logotipa